Rabu, 04 Desember 2013

Hoe om gewicht te verliezen met Acupunctuur

Dames, moet je die in nood zijn slank in een maand proberen uniek dieet om gewicht te verliezen met acupunctuur . Kleine naalden die u zal helpen gewicht te verliezen. Zonder dat je het weet , berat badan plotseling vallen .

Hoe om gewicht te verliezen met AcupunctuurGeïnteresseerd , Dames?

Geciteerd uit doctoroz.com , wordt Chinese acupunctuur gedaan door het inpluggen van de kleine naalden in je lichaam , deze naalden gestoken geen energiepunten in het lichaam die verborgen is.

Sinds de oudheid, is acupunctuur helpt al veel traditionele en moderne geneeskunde . Il mini al in het buitenland bekend zijn , zodat westerse artsen , in die tijd al begon met het toepassen van acupunctuur voor veel ziekten, zoals acute pijn , misselijkheid en braken , hoge bloeddruk , drugsverslaving , en gewichtsverlies te behandelen.

De naalden zijn aangesloten op het lichaamsdeel , die bijzonder betrekking op de factoren die leiden tot gewichtstoename . Acupunctuurpunten voor gewichtsverlies geassocieerd met hormoon regulering en controle van de stofwisseling .

De punten die hormonen en metabolisme regelen zal worden gedreven in de naald . Vervolgens wordt de naald worden aangedreven door elektriciteit met een spanning van ( zeer) laag .
De sensatie , zoals tussen een schok en een massage !
Nou , meestal is dit twee keer per week gedaan acupunctuur behandelingen , ten minste 10 keer tijdens de vergadering . Uw gewicht kan dalen tot 10 kilo lo Ladies!

Zoals reeds eerder gezegd , acupunctuur een geschikte manier is voor degenen die naar beneden bureau deadline. Maar vergeet niet een gezonde voeding en een tijd om te oefenen voor een maximaal resultaat ja , dames .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar