Rabu, 25 Juni 2014

cara memakai jilbab pashmina sifon ala fatin

cara memakai jilbab pashmina sifon ala fatin Jedna vrsta veo koji možete koristiti kao alternativa ravnici šifona hidžab šal je lako. Možete odabrati boje koje se mogu prilagoditi s bojom odjeće nositi tako da izgleda harmoničan.

Hidžab Pashmina je mnogo preferira jer dobro kada se nosi i kada se gleda impresioniran pada tako da uvijek izgleda uredno bez nereda. Ali nedostatak šifona šal hidžab je malo klizav, tako da zahtijeva preciznost u upotrebi. Idi vidi slike kako se nose hidžab tutorial šal, kako navodi u nastavku nikainaa.blogspot.com blog.


Možete proučavati sliku iznad i slijedite korak po korak prema serijski broj je naznačeno na crtežima. Ako ste i dalje zbunjeni, a zatim možete pročitati kratak pregled upotrebe pod ovim pravilnikom.

     Prvi korak, uzeti šal maramu poziciju kao što je prikazano od strane krsta poziciju, tako da je jak položaj pin zakačene.
     Nakon toga se sve na lijevoj strani šal i stati na stranu koja je bila ispred.
     Dovedite se tako neravan.
     Trim položaj šal doveo do ranije i upijač uredno na glavi.
     Postoje 2 kratka strane i dugo.
     Dipentul kratki strane na lijevo malo u nazad za stvaranje dodatnih valova.
     Uzmi dugo strane i da ga zatvoriti desnom obrazu.
     Bros uredno.
     Na vrh ostali su odvedeni u back to back natkrivena.
     Zadnja prikovao broš ili pin u lijevo rame i trim.

Ne teško zar ne? Osim kreativnih korištenje klizni šifona hidžab šal, te također može napraviti druge kreacije sljedeće savjete i tutoriali na blogu http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com veo kreacije, tako da možete dodati inspiracija hidžab. Sretno!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar