Minggu, 01 Juni 2014

cara mengecilkan perut secara alami dan instan

cara mengecilkan perut secara alami dan instan Kuidas kahanebmaos , kuid seda saab tehameeldivat viisil . Kui sulle meeldib rock, seejärel kahanebkõhuga kõhutants see võiks olla üks alternatiivne võimalus saada sale kõht ideaalne .

Kõhutants on traditsiooniline tants Lähis-Idast on hakanud palju soositud naised. Paljud tervisekeskustes või kohtades , mis pakuvad erikoolituse programm kaasas pelathan kõhutants koos instruktoriga .

Kuid seekord saab jälgida liikumist kõhutants kodus või kuskil ilma olema kaasasjuhendaja . Alustamiseks kuulata täiesti kõhutants lavalise liikumise kahaneb järgmist tsiteeris vemale.com .

Shrink magu kõhutants
ettevalmistus
Esimene samm , mida peaks tegema soojeneb . Algastet soojendus on ette nõrgendadalihaseid ja vältida krambid . Te võite alustada kaela , õla , käsivarre-, keha , kuni põhja suu . Või võiks see olla soojendamine töötab väike koht .

First Step
Järgmine samm pärast lõpetamist küte onalaline või istuvast asendist jõulise keha . Seejärel pinguta kõhulihaseid . Hoia kümme sekundit, seejärel hingata. Korrake neid samme kolm korda.

Siis pingul lihased ja Hinga koos. Hingake tavaliselt fikseeritud pingutage need lihased , ärge hoidke hinge kinni. Tehakseliikumine üks minut.

Siis lõõgastuda oma keha ja ei hinga tasapisi . Korda mitu etappi esimesest liikumine samm eespool , kuni te tunnete end mugavalt ja tuttavad pinges lihaseid ja hingata korraga.

Viimane etapp
Nüüd pead püsti, siis kujutan ette sa eraldades ülakeha ja alakeha . Tegapkan kehaasendit , siis liikudaparema jala edasi positsiooni otsa varvaste juhtides veidi poole küljele.

Edasi liikuda puusad üles ja alla kaheksa loota . Toimige samamoodi vasaku jalaga . Seejärel korrake liikumine vaheldusidkiiremini tempo.

Kas mõned liikumist viimase Stet korduvalt kuni harjud liikumisega . Et vältida monotoonsus , võite lisada mõned variatsioon liigutus käed , käte või ringjate liigutustega cara mengecilkan perut secara alami.

Neile, uus kõhutants liigutused võivad olla veidi jäik nagu nad on harjunud . Aga kui sa seda järjekindlalt , siis saate motion nagu tõeline tants kõht tantsija . Ja muidugi , et anda mõju väheneb mao viib kaalulangus. Have fun!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar