Kamis, 01 Mei 2014

benefits of warm lemon water before bed

benefits of warm lemon water before bed Много здравни експерти съветват да се пие топла вода с лимонов сок , малко след като се събуди . Въпреки че е с добър вкус кисело, лимон плодове е храна, които са алкални, която може да поддържа рН баланс на организма , за да бъдат запазени и защитени здравето на различни заболявания . Това е друга причина , поради която се препоръчва да се пие топъл лимонов вода сутрин .

1 . Tonic за черния дроб
Практикуващите комбиниране на храните , Erikar Lebang каза , вода с лимонов сок на сутринта е много добра за поддържане на здравето на черния дроб . След една нощ на работа, за да филтрира токсини в тялото от нездравословна храна , черният дроб се нуждае от тоник да поддържа своята функция. Сутринта е най-подходящото време " подаръци ", за да даде на черния дроб, но се уверете, че да не се яде нищо 20 минути преди или след като е пил .

2 . Подмяна на течни електролити
През нощта , тялото е дехидратирано за около 6-7 часа . Ето защо ние често се чувстват в застой , когато се събудиш на сутринта. Сам питейната вода не е достатъчно , трябва да го замени с течен електролит . Вместо да пият бутилирана напитки, които съдържат електролити , ще бъде по-здрава , ако ги ядеш от естествени източници . Експерти хранене и здравословен начин на живот д-р . Phaidon L. Thoruan кажа , лимонов сок дава ефект като " електрически " за тялото. Уверете тялото стане по- чист и вече не се спи след събуждане .

3 . Подобряване на Endurance Body
Цитрусови плодове , включително лимони високото си съдържание на витамин С и играе важна роля в поддържането на имунната система на организма . Lemon съдържа антимикробни агенти дистанцираха И на атака на вируса , който причинява настинки и грип . В допълнение към аскорбинова киселина , съдържаща се в лимон вода също помага абсорбция на желязо е да се увеличи издръжливостта .

4 . Поддържайте здравословно храносмилане
Пектинът , вид на разтворими фибри намерени в лимони спомогне за намаляване на глада и да направи стомаха се чувстват напълно по-дълго. Fiber в лимоните също се поддържа здравето на храносмилателната система , като се отървем от вещества, както и останалата част от храната не е полезно за организма чрез мръсотията .

5 . Генериране на енергия
Вече не е необходимо да се консумират енергийни напитки в съдове , които съдържат изкуствени подсладители , изкуствени ароматизатори и консерванти . Налице е опция, която е по-естествено и по-здрави , за да си ре - захранва , т.е. с лимонов сок. Lemon вода помага хидрат и циркулацията на кислород в тялото, така че да се чувстват по- отпочинали и енергични .

6 . Ускоряване на метаболизма
Както е описано по -горе, лимон помага детоксикацията на черния дроб и разходите на тези токсини и ускоряване на изгарянето на мазнини в същото време . Метаболизъм Вашето тяло да гори калории и мазнини, дори да се увеличи толкова, колкото 33% benefits of lemon diet.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar