Kamis, 01 Mei 2014

cara menguruskan badan golongan darah o

cara menguruskan badan golongan darah o Как да губят тегло на базата на кръвна група е един от начините да получите идеално телесно тегло на диета. Отслабнете с кръвна група диета се смята, че да се осигури максимални резултати .

Всъщност кръвна група диета е била спорна , много хора, които са съгласни , или обратното. Тъй като човешкото тяло е много сложен и много фактори , които предизвикват повишаване на теглото може да отиде нагоре или надолу. Но ако сте заинтригувани от диетата на кръвна група , след това да слушате напълно пълен преглед по-долу .

Защо е кръвна група диета се смята, че помага да отслабнете ?

Като книга, написана Peter J. D' Adamo , ND , озаглавена "Яж подходяща за вашия тип : The Diet Solution да останеш индивидуализира Healthy , живеят по-дълго и Постигането на идеалното тегло " , че определени храни могат да имат меню добре в групи и може да бъде доста влиятелен не е добре при всяка друга кръвна група . Това се случва, защото кръвта значително влияе върху храносмилателната система и метаболизма в тялото . Като знаят правилните храни въз основа на програма за кръвна група диета , така че може да стане по-успешна .

Ето няколко насоки, основани на кръвна група диета цитиран от vemale.com .

Как да отслабвам кръвна група А
Менюто на храна, която може да се консумира кръвна група А са растителни протеини , като например соя, пълнозърнести храни и органични зеленчуци потребление Perbanyak . Изберете лека спорта като здравословен начин могат да поставят началото на метаболитната система на организма .

Как да отслабвам Blood Type B
За тип B кръвна група , съчетаване меню храна има ниско съдържание на мазнини мляко и месо , по-добре е да се избегне пшеница , малц , царевица и леща . Що се отнася до атлетика , кръвна група B би трябвало да работи доста атлетичен и не с наднормено тегло.

Как да отслабвам Blood Type O
Кръвна група О могат да се консумират от менюто храни като крехко месо , птиче месо и риба . И препоръчва да се ограничи приема на сусам , хляб, ядки и отговарящи на тежки тренировки , като вдигане на тежести .

Как да отслабвам Blood Type AB
Последно за кръвна група AB трябва да избягват меню пиле храни , говеждо месо свинско месо , и по-склонни към морски дарове меню , знам , и мляко за AB кръвна група обикновено има чувствителен на храносмилателния тракт . Докато атлетична форма е успокояващо упражнение , като йога и медитация.

Това не е всички програми диета може да се побере във всеки, някои успешни други не . За да имате предвид, е , ако в менюто храна в по-голям орган на дейностите , които вършим , тялото фиксирана енергийни предимства. Това доведе до телесно тегло остава непроменен или дори да бъде в състояние да се вози . Забавлявайте се !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar