Rabu, 16 April 2014

benefits of coconut oil

benefits of coconut oil Kokos palma se vjeruje da su došli odnekud u Malajski arhipelag , a ubrzo proširila po prirodi i čovjeku . Kokosi su jedan od čudo hrane na zemlji koja obilno daje za sve ljudske potrebe i imati više zdravstvenih koristi .

U mnogim slučajevima , kokos proizvodi se dokazuje da se čak i učinkovitiji od moderne medicine na prevenciji , liječenju , ublažavanju ili čak ogromne mnoštvo problema vezanih za zdravlje . Kokos proizvodi su preplavile tržište . Prvo je bilo kokosova voda , sada postoji kokosovo mlijeko , kokosovo mlijeko jogurt , kefir kokos i kokosovo mlijeko sladoled .
Prednosti kokos
Prednosti kokos


Kokos je vrlo hranjiv i bogat vlaknima , vitaminima i mineralima. Kokosovo je vrlo zdravo maticu koja se može sigurno koristiti kao hrana . Nema poznatih reakcije bilo kakve prijavljenom do sada ga jede . Njegova ukusna kernel ne samo da se njeguju u zdravo , ali smatra sigurnom u trudnoći , djeca , kao u bolesnih stanja .
Zdravstvene koristi od kokosa :

    Pomaže spriječiti pretilost
    Poboljšava zdravlje srca
    Visoka u zdravlju srca
    Visina prehrambenim vlaknima
    Nizak glikemijski indeks
    Smanjuje slatke žudnje
    poboljšava probavu
    Quick Energija pojačati
    Nema trans-masti
    Bez glutena

Svako malo kokosa koristi . Kao rezultat toga , kokosi zovu" Tree of Life ", a može proizvesti piće, vlakana , hrane, goriva, posuđe, glazbene instrumente, i još mnogo toga . Ako vam se sviđa okus , pokušajte ga kao međuobrok , jestinezaslađen , isjeckan vrsta ravno iz vrećice . Vjerojatno ćete morati tražiti zdrave hrane dio vaše trgovine da ga pronaći . Saznajte za sebe ono što je uistinu dobro za vas i vašu obitelj .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar