Jumat, 14 Februari 2014

benefits of lemon juice and honey in water

benefits of lemon juice and honey in water Повечето хора не осъзнават големите ползи , предлагани от един лимон за здраве. Сокът от плодове киселина може да помогне със загуба на тегло , управление на кръвното налягане , за да се предотврати някои болести.

Тук са ползите за здравето, които можете да получите с лимонов сок , както е докладвано onlymyhealth , неделя ( 13/01/2013 ) , наред с другото :

1 . Улеснява храносмилането
Много проблеми с храносмилането могат да бъдат ефективно излекувани чрез пиене на лимонов сок. Warm лимонов сок може да се преодолее проблема с коремни усложнения като подуване на корема, гадене , киселини в стомаха , стомашни паразити в дейността и оригване .

Ако често изпитвате болки в корема, лечение с редовен прием на сок от лимон . гладка храносмилането могат също така да насърчава здравословно тегло и идеален .

2 . Детоксикацията на черния дроб
Всяка сутрин за пиене лимонов сок се оказа ефективна в подпомагането на черния дроб, жлъчката продукция . Лимонов сок също може да очисти черния дроб и помагат разграждането на храната . Дори и лимонов сок , за да се предотврати образуването на камъни в жлъчката се дължи на оптимално производството на жлъчката .

3 . здрава кожа
Можете да използвате лимон като антисептично и да се отървете от черните точки и пъпките от лицето си . Високо ниво на антиоксиданти в лимонът не само помага за предотвратяване на образуването на бръчки , но и да се очисти лицето старателно.

Образуването на бръчки по лицето , причинени от свободните радикали , които могат да увредят здравите клетки в тялото . Антиоксидантите в лимоновия сок е това, което може да унищожи свободните радикали предизвикват бръчки и акне.

4 . Поддържането на оралното здраве
Лимонов сок може да бъде преодоляна наранявания на венците с масаж ефект и намалява зъбобол . Проблемите като лош дъх могат също да бъдат лекувани с лимон .

5 . гърло
Лимонов сок също има антибактериални свойства, които могат да помогнат за преодоляване на инфекция на гърлото . Болки в гърлото или възпаление на сливиците могат да бъдат излекувани чрез гаргара лимонов сок, смесен с топла вода.

6 . Управление на кръвното налягане
Lemon има високо съдържание на калий , необходима на хора с високо кръвно налягане. Замайване , гадене , и високо кръвно налягане може да се контролира с лимонов сок, който служи за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar