Jumat, 21 Februari 2014

Obat Paling Ampuh Menghilangkan Jerawat dan Bekasnya

Obat Paling Ampuh Menghilangkan Jerawat dan Bekasnya L'acne no només causa un problema quan es troba amb la zona de la pell de la cara , sinó també després que s'ha anat . L'acne pot deixar taques que interfereixin .

D'acord amb l'expert en bellesa Nikos Narkissos , no importa quantes cremes i medicaments per a l'acne que vostè està prenent , si l'arrel del problema no es resol , llavors l'acne seguirà a reaparèixer .

Heus aquí alguns suggeriments que va donar per desfer- cicatrius d'acne taques a la cara .

Utilitzeu la teràpia dirigida
La millor manera de prevenir les cicatrius de l' acne L'acne és en l'actualitat en el procés de curació . Escollir el medicament adequat que es dirigeix ​​a la zona d'acne . Els productes que contenen AHA i àcid glicòlic i vitamina C és molt eficaç per reduir la formació de teixit de cicatriu a la cicatriu .

Eviteu squeeze
Tot i que no espera per desfer-se del acne , però eviti esprémer els barbs . Deixi desinflat amb el medicament per a l'acne ajuda acne . L'hàbit de tocar l'acne , deixi squeeze sola no farà sinó agreujar la situació i fer que les cicatrius de l' acne es converteixen en picat de verola .

Protegir del sol
L'exposició a la llum ultraviolada sobre les cicatrius de l' acne pot fer que l'àrea en un fosc i més clarament visible .

superar la hiperpigmentació
Utilitzeu un producte que es pretén abordar les causes d'hiperpigmentació to desigual de la pell . Aquests productes són en general productes per aclarir la pell .

No usar scrub excessiva
La cicatrització es produeix en utilitzar un exfoliant amb massa freqüència . De cereals secundaris s'utilitza per desfer dels barbs i grans només irritarà la causa cicatrius .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar