Jumat, 28 Februari 2014

contoh surat lamaran kerja iklan

contoh surat lamaran kerja iklan Skundai ir tyrimai , draugų turime pasakyti tiems, kurie tiesiogiai susiduria su employess registravimo įgyvendinimą. Tuo tarpu mes galime Jums pranešti, yra tai, kad tiek daug kas registruotis internetu šiuo saat2 taip sunku patekti į svetainę.

Tikimės, kad šie suvaržymai gali būti sprendžiami suinteresuotų šalių , todėl, mano draugų, kurie nenori registruotis internetu gauti apribojimus.

Vienas dalykas, mes turime priminti , kad tokiomis aplinkybėmis, tai neatmeta sutarties šalių , kurie naudoja valstybei pasinaudoti buvimą. Todėl ji neturėtų būti patikimas , jei yra tie, kurie siūlo pažadą arba nieko , susijusių su valstybės tarnautojo registracijos.

Tai gerai , visas adresas, įskaitant telefono numerius neskelbiami atvirai šiame forume vengti dalykų , kurių nenorime .

Šiuo kreiptis į Ministro ministerijos Teisės ir žmogaus teisių Indonezijos Respublikos , kad būtų galima priimti mane kaip tarnautojų ( CPNS ) į Indonezijos Respublikos teritoriją kandidatą.
Kaip atlygį už teisės ir žmogaus teisių ministerijos ministro Norime Aš pridedamas tam tikri reikalavimai, taip:
Kopijuoti praėjusių aukštosios mokyklos diplomą 1.Foto legalizuoti
Kopija sertifikatas 2.Foto kompiuteryje
3.Foto Kopijuoti ID numeris: 1 lapas
4.Foto gimimo liudijimo kopiją : 1 lapas
Kopijuoti 5.Foto policijos pažymėjimas pastabos : 1lembar
6.Foto Kopijuoti Šeimos kortelę : 1 lapas
Kopijuoti 7.Foto geltoną kortelę : 1 lapą
8.Pas spalvotos nuotraukos 3X4 : 2 vienetų

Taigi aš pateikti šią peticiją Lietuvos Respublikos teisingumo ministro ir žmogaus teisių ministerija. Už jūsų dėmesį ir dėmesio norėčiau padėkoti p

Tidak ada komentar:

Posting Komentar