Selasa, 25 Februari 2014

manfaat lidah buaya untuk wajah dan kulit

manfaat lidah buaya untuk wajah dan kulit Aloe Vera uključujući zeljasta biljka vrsta koja ima mnoge funkcije pored ljepote i za naše zdravlje . U mnoge prednosti aloe vera koristi . Ova biljka raste u nizinama s umjerenim padavina . Na temelju rezultata istraživanja , ova biljka bogata supstance kao što su enzimi , aminokiseline , minerale , vitamine , polisaharide i ostale komponente koje su korisne za zdravlje. Ruku pod ruku s napretkom vremena , prednosti Aloe Vera se sve više primjenjuje u svakodnevnom životu .

Indonezijski društvo je vrlo upoznat sa aloe vera postrojenja . U obliku grmlja sa visokim sadržajem vode u obliku želea sadržane u lišće . Boja svježeg zelenog voštani ostavlja nazubljenim strane uzrokuje aloe vera treba biti održana s oprezom . Indonezijski društvo u cjelini održava u saksijama Aloe Vera kao prekrasan ukras da ton je i dvorište posaditi u dvorištu . Međutim , za velike industrije , Aloe Vera je uzgaja u intenzivniju i opsežne vrtovima . Održavanje nije prekomplicirano , uzrokujući Aloe Vera ne zahtijeva skupe za održavanje .

 U upotrebi za njegu kože , Aloe vera može eliminirati akni , hidratacija kože , detoksikacija kože , otklanjanju ožiljaka i maraka , smanjuju upalu i popravak i pomlađivanje kože . Indonezijski društva u početku koristi Aloe Vera hrani i menghitamnkan kosu . Međutim , s promjenom vremena , danas Aloe Vera je široko konzumira kao zdravlje dodataka i pića su hranljiva i osvježavajuća . Pojmovnik Back To Nature je samo što je upotreba Aloe Vera za ljepotu pored suočiti s malim rizikom od nuspojava je i niske cijene i uštede .

- Za one od vas koji imaju crne mrlje na licu , zbog utjecaja kozmetički ili akni ožiljaka je oprost metoda za otklanjanje prirodan način . Trik : nakon lice očisti , zgrabite jezik žele krokodila , a zatim očistiti od sluzi i sluzi - spremni suočiti svako jutro i večer . Neka odstoji 30 minuta . Nakon toga , isperite čistom vodom i osuši. Da ga barem 2x dnevno u nizu . Garantirano , vaše lice će biti glatka i bez flex - flex hitam.Walau vremena , ali ako redovno , rezultat bi bio maksimum .

Postoji još jedan tradicionalni recept iz korisnost aloe vera . Za one od vas - ste vrijedni korištenje maskare , naravno , će utjecati na zdravlje vaših trepavica . Među njima : bulunmata brzo suho i otpasti . Ali ne brinite , jer postoji poseban recept koji koristi jelly Liday krokodila koji bi mogao ojačati korijene trepavica i vaše trepavice i njeguju trepavice će biti teška . Trik : svaki će spavati , ili čak i kada se opustite , operite trepavice biti bez kemikalija kao maskare . Zatim uzeti Aloe Vera gel , i utrljati lagano i polako na trepavice . Neka odstoji 30 minuta a zatim isperite običnom vodom za čišćenje . Ako redovno korištenje , trepavice će garantirati jak, ne lako ispasti i debljine .

Aloe vera gel može se koristiti za podebljavanje obrva . Način na koji svaki krevet diolekan svoje obrve , a zatim oprati sutradan . Što više ste vrijedni melakukannnya , onda će rezultat biti maksimalno .

Imaju prekrasan recept Aloe Vera je korisno da vas u kozmetičke usluge s prirodnim sastojcima i lako oko nas . Postoje osnovna intencija u praksi i upornosti .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar