Jumat, 28 Februari 2014

manfaat lidah buaya.ppt

manfaat lidah buaya.ppt Orada aloe vera bitki 200'den fazla türleri vardır, ama güzellik için faydaları , Aloe Barbadensis Miller , Aloe perryi Baker , Aloe Ferox , Aloe arborescens ve Aloe saponaria yalnızca beş tanesi .

Yani pek çok faydaları , bilirsin .

meyve suyu
Her gün , çalışkan içme yarım cilt için aloe vera suyu , bir bardak temiz görünüyor ve cilt kalitesini artırmak . Aloe vera cilt sağlığını üretmek ve geliştirmek içinmalzeme temini inşaatçılar zenginleştirebilirsiniz . Cildimiz doğal olarak her 21-28 günde kendilerini tamir . Şekillendirme besin aloe vera , deriye zarar karşı deri tarafından kullanılabilir ihtiva etmiştir.

yüz Maskeleri
Cilt temizliği lekeli ise aloe vera bulunan phcilde dengeyi geri yükleyebilirsiniz . Aloe Çalışkan kullanımı doğal maske vera . 1 yemek kaşığı çamur maskesi , aloe suyu 1 çorba kaşığı , 1 yemek kaşığı un fındık, çay ağacı esansiyel yağı 1 damla lavanta esansiyel yağı 1 damla nane uçucu yağı ve 1 damla hazırlayın . , Tüm malzemeyi birleştirin yüzünüze uygulayın ve ± 15 dakika bekletin . Ilık su ile durulayın , sonra soğuk su sıçrama . 2 hafta boyunca bu tedavi Rutinlah .

Saç Maskesi
Aloe verasaçlar için çok iyi bir protein gliko içerir ve o yemyeşil ve güzel yapmak . Hile ,aloe vera bitki kabuğu ve sonraderisi ve saç içineeti ovalayın .

yaralı Cilt
Biz yanık muzdarip veya haşlanmış olduğunda aloe vera jöle etkisi Çiler ilk yardım olabilir . Aşırı güneş nedeniyle boğaz cilt için de kullanılabilir . Sadeceyaralı alanda aloe veraeti yapıştırın . Aloe vera üretilensoğukiyileşme sürecine yardımcı olur .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar