Selasa, 11 Februari 2014

manfaat buah kapulaga

manfaat buah kapulaga In timpul acestei cardamom este cunoscut ca unul dintre tipurile de condimente sunt utile ca un condiment bucătărie . Cardamom este utilizat pe scară largă ca un condiment în mâncăruri din Indonezia și alte țări asiatice . Cardamom a fost bine cunoscut ca unul de-al treilea cel mai scump condiment după bucătărie șofran și vanilie .

În plus , știați că cardamom a fost , de asemenea, benefic pentru sănătate ? Aici sunt beneficiile sanatoase de cardamom ca raportate de magforwomen.com .

Bun pentru sănătate stomac
Util pentru controlul bilă cardamom sănătate și sucuri gastrice , astfel încât să puteți evita bolile de acid gastric .

Bun pentru inima
Cardamom are un beneficiu pentru a îmbunătăți circulația sângelui și reduce tensiunea arterială scăzută . Prin urmare, cardamom bine să mănânci pentru persoanele cu hipertensiune arteriala . Pe lângă avantajele cardamom este de asemenea utilă pentru a preveni coagularea sângelui .

Bun la os
Cardamom conține două substanțe importante sunt bune pentru sanatatea oaselor , și anume mangan și vitamina C. Ambele substanțe au de asemenea un rol important pentru a preveni osteoporoza .

Au proprietăți analgezice
Proprietățile analgezice ale cardamom pentru a calma durerea , dureri musculare , și convulsii . În plus , cardamom are , de asemenea, proprietati anti -inflamatorii , care pot trata gingiile umflate .

Bun pentru rinichi
Mai multe studii au aratat ca proprietăți diuretice deținute cardamom esențial pentru a menține starea de sănătate a rinichilor . Natura este de asemenea utilă pentru prevenirea bolilor asociate cu tract urinar , cum ar fi cistita și nefrita .

Creste dorinta sexuala
Cardamom a fost mult timp cunoscut de a avea proprietăți afrosidiak , astfel încât să vă împiedice de la impotenta si ejaculare prematura .

Imbunatateste starea de spirit
Cardamom are , de asemenea, proprietăți anti -depresive . Prin urmare , dacă vă simțiți trist sau excitat , o ceașcă de ceai cardamom pot îmbunătăți starea de spirit .

Stimuleaza sistemul imunitar
Cardamom poate îmbunătăți sistemul imunitar , deoarece cardamom capabil de a lupta impotriva bacteriilor si a altor agenti patogeni care pot face corpul tău rămâne sănătos .

Asta e unele beneficii uimitoare pentru cardamom dumneavoastră de sănătate . Prin urmare, nu există nici un rău dacă vă oferi cardamom în casă ca îngrijirea dumneavoastră la domiciliu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar