Jumat, 14 Maret 2014

benefits of fresh lemon peel

benefits of fresh lemon peel Lemon széles körben népszerű , az élénk színű, frissítő illata és élénkítő ízét. Míg a citrom maga széles körben, mint minden célra csoda gyümölcs , a citromhéj általában csak kap dobni, dobott a szakadék a kukába. Ami nagyon sajnálatos , igazi hulladék egy nagyszerű forrása a táplálkozás.

A legtöbb ember nem tudja, hogy citromhéj nagyszerű forrása az ásványi anyagok , vitaminok , kálium és rost. Röviden , fogyasztása citromhéj segíthet , hogy növeljék a diéta.

Mielőtt enni bármely olyan citromhéj , győződjön meg róla, hogy az ökológiai citrom . Nem akarod , hogy fogyaszt toxin és a növényvédő szerek már , ugye?

Fémhulladék a héja ki a citromhéj , azok lendülettel lehet használni később is hozzávalókat sós vagy édes ételeket. Tedd fel nem használt lelkesedés a hűtőbe későbbi felhasználásra.

Tudod, hogy citromhéj a citrom bors és használják őket , hogy a szezonban az élelmiszerek. Ez a könnyen elkészíthető és nagyon finom .

Azt is be citromhéj a cukorkát , vagy tedd belsejébe cukorkák , vagy bármi más . Megtalálható számos receptet kandírozott citromhéj az interneten . És ha már vannak , akkor is létrehozhat citromhéj cukor. Édesszájú elégedettség garantált .

Ön is megtalálja számos receptet az interneten olívaolaj ízét átalakítása. Citrom olaj hozzáteszi színes ízt az olívaolaj ízét .

Néhány kreativitás és gazdagodás az italokat akkor tedd citromhéj a jeget. Győződjön meg róla, hogy elkerüljék a keserű fehér bél mégis.

Lehet, hogy furcsán hangzik , de valójában receptek gyógynövény -és citromhéj vajat.

Citromhéj a tisztításhoz.

Lemon ecet készült citromhéj, a nagyok a zsír eltávolítására. Ez a könnyen elkészíthető, csak egy kis citromhéj egy jar , adjunk hozzá egy kevés ecetet , zárjuk le a fedőt, és hagyja, hogy a tizennégy nappal összegyűjti a kapott folyadék. Keverjük össze ezt a folyadékot egy kevés vízzel egyenlő arányban , és van magának egy univerzális tisztítószer .

Azt is szelet egy kis citromhéj és tedd esetleges felvételi , ahol a rovarok is megy keresztül , hogy távol tartsa a rovarokat . Kiderülhet, citromhéj nem a kedvenc illata a hangyák , csótányok és a bolhák . Helyezni egy hűtőszekrény, citromhéj képes felvenni hibákat illatok és elterjedése frissítő citrus illata . És ez nem csak a hűtőszekrény, akkor is egy kis citromhéj a szemetesbe az ugyanazt a hatást .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar