Kamis, 27 Maret 2014

manfaat apel bagi tubuh

manfaat apel bagi tubuh Η Apple είναι ένα φρούτο που είναι γλυκιά και πολύ φρέσκο ​​για την εξάλειψη της πείνας ως dragon fruit . Kandunagn μήλο έχει ίνα που είναι αρκετά υψηλή ώστε να είναι καλό για την απώλεια βάρους πρόγραμμα διατροφής . Πολλοί ειδικοί διατροφής συνιστούν ένα μήλο ως ένα επιπλέον πρόσληψη για να πάρει το ιδανικό σώμα .

Καλό όχι μόνο για διατροφή από μόνη της , η Apple είναι καλύτερο τρώγονται σε καθημερινή βάση για να διατηρηθεί ένα υγιές σώμα . Υπάρχουν διάφορα είδη των ασθενειών που μπορούν να αντιμετωπιστούν και να προληφθούν χρησιμοποιώντας αυτό το γλυκό φρούτο . Έτσι, ποια είναι τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα του ένα μήλο ; Πήγαινε να δεις την πλήρη αναθεώρηση παρακάτω :

 Τα μήλα μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο του καρκίνου του πνεύμονα
Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της flafoid ουσίες που περιέχονται στα μήλα . Flafoid ουσίες που έχει αποδειχθεί για να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα κατά 50 % . Από μια μελέτη του Πανεπιστημίου Cornell στις ΗΠΑ διαπίστωσε ότι φυτοχημικές ουσίες στα δέρματα των μήλων μπορούν να αναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 43 % .

Καλό για τα μαλλιά
Τα μήλα μπορεί να αποχρωματίσει τα μαλλιά . Ένα μήλο που έχει τεμαχισμένο manalagi μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την τρίχα μέχρι να μαλακώσει για να πάρει μαύρα μαλλιά . Μετά από αυτό κλείστε τα μαλλιά με μια πετσέτα για περίπου 5-7 ώρες . Τελική ξέβγαλμα των μαλλιών για να καθαρίσετε , ως συνήθως .

Μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων της ορμόνης οιστρογόνο κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης
Το περιεχόμενο του βορίου που περιέχονται στα μήλα μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες mempertahaankan τα επίπεδα των οιστρογόνων κατά την εμμηνόπαυση . Έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει την παρεμβολή που προκαλείται από ορμονική ανισορροπία , όπως η κατάθλιψη , οι καρδιακές παθήσεις , και οστεοπόρωση .

Μπορεί να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες
Σε μήλα υπάρχει επίσης ένα αντιοξειδωτικές φυτοχημικές περιεχόμενο το οποίο χρησιμεύει για να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες από τη ρύπανση και το περιβάλλον . Αυτή η ουσία μπορεί να καταστείλει την ποσότητα της κακής χοληστερόλης (LDL ), που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων .

Μπορεί να επιταχύνει την πεπτική οδό
Με mangosteen τακτικά μπορεί να κάνει μια ομαλή πέψη . Αυτό συμβαίνει επειδή το οξύ στο ταρτάρ Mangosteen φρούτα είναι σε θέση να σκοτώσει τα βακτήρια του πεπτικού σωλήνα .

Κατάλληλο για δίαιτα
Τα μήλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και τόσο καλό για τη διατροφή . Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες μπορεί να σας κρατήσει την πλήρη πλέον , έτσι ώστε το σώμα να μπορεί αμέσως να σας πάρει λεπτό .

Η Apple φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνη
Μερικές από τις βιταμίνες που περιέχονται σε ένα μήλο , όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, βιταμίνη Β3, βιταμίνη Β5 , βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β9 και βιταμίνη C.

Μπορείτε να καταναλώνετε μήλα ερωτηθούν άμεσα ή σε χυμό . Πώς είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε τις ιδιότητες των μήλων στο μέγιστο , διότι οι χυμοί και τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα μήλα εξακολουθούν να είναι άθικτη , χωρίς σπατάλη . Καλή τύχη !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar