Jumat, 21 Maret 2014

how many cups to drink green tea a day

how many cups to drink green tea a day Olet ehkä oppinuthyödyt vihreää teetä , mutta oletko koskaan oppinut kuinka juoda vihreää teetä oikein ? Making ja tarjoilu vihreää teetä pitäisi tehdä huolellisesti , jotta voit nauttiaeduista jaherkkuavihreää teetä . Seuraavassa kerrotaan, kuinka voit tehdä ja sitten palvella sitä päivittäistä kulutusta .

BrewGreen Tea
Ensimmäiseksi sinun täytyy ymmärtää , miten juoda vihreää teetä on hautuavihreää teetä oikein. Sinun täytyy hautua vihreää teetä huolellisesti, jotta voit palvella ja juoda sitä oikein. Vihreä tee, joka ei ole tehty oikein on karvas maku ja mitään makua . Tämä tekeevihreää teetä juomakelvotonta . On parempi, että voit käyttää löysä teelehdet sijaan teepussit laadukkaampia juominen. Ensinnäkin , sinun täytyy keittää vettä , kunnes se saavuttaakiehumispisteen . Irrota se sitten lämpöä ja jätä se noin 30-60 sekuntia ennen kuin käytät sitä . Se jäähtyyhieman . Kun se on jäähtynythieman , voit kaataa sen ylitl löysä vihreää teetä lehdet . Jätä se noin kolmesta viiteen minuuttia , ja sitten kantateelehdet pois .

LaitaGreen Tea pottiin
Kun olet tehnyt panimovihreä tee ,seuraava askel kuinka juoda vihreää teetä on laittaa se pottiin . Ennen kuin kaadatvihreää teetä pottiin , huuhtelepannu ensin, jottateetä ei jää jäähtynyt . Sitten, mitä pitäisi tehdä kaada sepotin ? Kun kaatamallavihreää teetäyhden kupin , sillä ei ole väliä , mutta useita kupit , sinulla on todella tehdä se kunnolla . Sinun on parasta tehdä se kolmasosaa . Se tarkoittaa sinun pitäisi kaataateetä tasankolme kuppia . Ensimmäinen pour on yleensä heikompi kuinviime kaada . Niin , voi jakaa sen tasaisesti , sinun täytyy täyttää kukin kuppi kolmasosa tieltä . Tämän jälkeen , mene takaisin ja sitten täyttää jälleentoinen kolmannes kussakin cup . Lopuksi , sinun tulee täyttää kunkin cup koko matkan . Tekemällä niin , voit säilyttäämakuvihreää teetä .

Viimeinen vaihe kuinka juoda vihreää teetä on nauttiavihreää teetä olet tehnyt . Älä lisää maitoa , sokeria , hunajaa tai muita makeutusaineita , jotta voit saadahyödytvihreää teetä täydellisesti

Tidak ada komentar:

Posting Komentar