Senin, 10 Maret 2014

benefits of lemon tea during pregnancy

benefits of lemon tea during pregnancy Tēja ir viens dzēriens, kas ir tik pazīstami un daudz pieprasījums Āzijas reģionā un īpaši Dienvidaustrumu Āzijā . Indonēzijā dzerot tēju veikti katru dienu , atšķirībā no Eiropas teritorijā, dzerot tēju parasti to dara tikai tad, ja irīpašas svinības , dzerot tēju , ir daudz priekšrocību , tēja irveselīgs dzēriens , jo tas nozīmē, ka , protams, ir ļoti laba struktūra .

Šajā laikā daudzi cilvēki bieži vien izmanto zaļo tēju kā veselības dzērienu . Acīmredzot , balstoties uz pētījumiem, ko eksperti veica , ieguvumi no zaļās tējas veselībai ir zaļa banyak.Teh satur antioksidantus, kas var pretoties indi, kas dosies uz mūsu ķermeņiem. Zaļā tēja satur arī vitamīnu E un C vitamīna ir izdevīga , lai stiprinātu imūnsistēmu , veselīgu ādu , un veselīgi mati .

Zaļā tēja satur polifenolu savienojumus, kas ir ļoti daudz, darbojas kā aizsargā pret vēzi . Polifenoli klasificē ļoti spēcīgs antioksidants . Šie savienojumi būs neitralizē brīvos radikāļus , kas izraisa vēzi .

Brīvie radikāļi paši veidojas dabiski organismā . Šīs molekulas var bojāt cilvēka šūnas . Cilvēki ir aizdomas , ka tas ir viens no molekulārās cēloņiem vēža , ieskaitot dažāda veida citu slimību, piemēram, sirds slimības un novecošanos.

Miwon Lemon Tea irinstant dzēriens pulvera ,maisījums tējas ekstraktu , citronu un C vitamīns , kas palielinās izturību , nezaudējot baudīt tēju pati.


Svaigu citronu tēja dzērieni Miwon piepildīta ar labāko garšu tējas ar maisījums svaigu citronu un bagāta ar C vitamīnu

Nepieciešams palielināt veselības potions aukstā laikā kā tagad ? Šādu zāļu tējas var jums palīdzēt .

Izdzert tasi tēju var remdēt , atbrīvot slikta dūša un vēdera uzpūšanās , kā arī citas kopīgas kaites . Vēlaties izmēģināt to ? Pēc atsauces zāļu tējas , kas var izmēģināt , kā jāpārskata Besthealthmag .

ingvera tēja

Papildus padarot gremošanu mierīgāk , ingvers labvēlīgi , lai mazinātu slikta dūša , vemšana vai sāpes vēderā , jo paģirām . Padarīt svaigas ingvera tēju vārot ingveru vispirms uz plīts uz 10-15 minūtēm . Pievienot svaigu citronu un medu , lai padarītu savu maltīti vairāk garšīgi.

Citronu balzams tēja

Citronu balzams palīdz uzlabot koncentrēšanās un padarīt gulēt vairāk mierīgi darīt. Šī iekārta var veikt atsvaidzinošu ledus tēju , jo īpaši , ja tos pievieno citrona vai sīrupu .

Pieneņu tēja

Šī tēja palīdz regerenerasi un aknu darbību un palīdz ražot žulti , kas palīdz gremošanas procesu mierīgāk .

mežrozīšu tēja

Mežrozīšu iraugu un rožu ir viens no labākajiem avotiem C vitamīna , kas ir svarīgi imūnsistēmu , veselīgu ādu un audus .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar