Kamis, 06 Maret 2014

manfaat daun kelor dan cara pengolahannya

manfaat daun kelor dan cara pengolahannya Jei išgirsite Moringa lapai, galbūt įsivaizduoti mistinę aurą. Bet žinote, Moringa lapų nauda pasirodė labai gerai organizmo sveikatai. Suprantama , nes kai kuriose Moringa lapų srityse naudojamas maudymosi lavoną . Jei esate įpratę naudoti Moringa lapų tai žinoma jausis keista, jei matote Moringa lapai patiekalai " .

Moringa lapai virti paaiškėjo turėti minkštos tekstūros , pavyzdžiui, grybų ir labai gaivų skonį ant liežuvio . Moringa lapai paprastai virti į daržovių mazgų su papildomu šviežių kukurūzų per jaunas būti suvartojama per dieną. Jei Jūs niekada jaučiamas Moringa lapinės daržovės pojūtis , tai galite pabandyti jį nuo dabar.

 Be paruošiamas ir skanus daržovių mazgų , ji turimaistinę vertę Moringa lapai yra geras kūno kita.Ternyata Moringa lapai turi daugiau vitamino A lygį , palyginti su morkomis . Be to, vitamino A, Moringa lapų taip pat yra vitamino C ir vitamino E.ToliauMoringa turinys palieka palyginti su kitų natūralių medžiagų , kaip cituojamas iš kompasiana.com .

    Vitaminas6,8 mg (rasta morkos 1,8 mg)
    Kalcio 440 mg (po 120 mg esančios pieno )
    Kalio 259 mg (po 88 mg esančius bananų )
    6,7 mg baltymų ( pieno ar jogurto yra 3,1 mg )
    Vitaminas C 220 mg (po 30 mg esančius oranžinės )

 Kaip raštišką wikipedia yra keletas pagrindinių privalumų Moringa lapai yra labai gera savo sveikatai kasdien , kaip antai:

    Didina natūralų organizmo atsparumą
    Gaivus akis ir smegenis
    Padidinti metabolizmą
    Didinant ląstelių struktūrą kūno
    Padidėjęs serumo cholesterolio natūraliai
    Sumažinti raukšles ir linijas ant odos
    Didinti funkcija normali kepenų ir inkstų
    pagražinti odą
    padidinti energijos
    palengvinti virškinimą
    antioksidantai
    Išlaikyti organizmo imuninę sistemą
    Gerina kraujotaką sistema sveika
    Priešuždegiminiai
    Suteikia bendrą sveikatą jausmas
    Palaiko normalų cukraus lygį organizme

Su tiek daug privalumų ir veiksmingumo Moringa palieka anksčiau, tai labai gaila, jei kasdieniame gyvenime dažnai ignoruoti Moringa lapai. Nors PSO pristatėmoringų palieka kaip alternatyva įveikti maisto mitybos problemas nuo 1988 metų. Taigi, jei jūs vis dar nesiryžta vartoti Moringa lapų ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar