Minggu, 23 Maret 2014

khasiat daun sukun dan cara pengolahannya

khasiat daun sukun dan cara pengolahannya Τα οφέλη των φύλλων αρτόκαρπου δεν ήταν κατώτεροι του , ίσως αυτή τη φορά θα επικεντρωθεί μόνο στην αρτόκαρπου μόνο. Αν τα φύλλα αρτόκαρπου έχουν επίσης εξαιρετική αποτελεσματικότητα για keshatan σώμα . Στην καθημερινή ζωή μας είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τη συνήθη αρτόκαρπου αναμιγνύεται με βραστά, τηγανητά , έκανε τσιπ και ούτω καθεξής . Πίσω από όλα αυτά , αρτόκαρπου φύλλα που συνήθως σκέφτονται ακριβώς όπως ξερά φύλλα λιγότερη προσοχή στράφηκε να σώσει μερικές από τις ιδιότητες για να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας .

Αυτό συμβαίνει επειδή τα φύλλα αρτόδεντρο περιέχουν απαραίτητα αμινοξέα δεν μπορεί να κατασκευαστεί από το ανθρώπινο σώμα , όπως ιστιδίνη, ισολευκίνη , λυσίνη, μεθειονίνη , τρυπτοφάνη και βαλίνη . Όχι μόνο αυτό, το φύλλο αρτόκαρπου περιείχε επίσης και άλλα συστατικά, όπως , υδροκυανικού , asetilcolin , τανίνη και ριβοφλαβίνη . Έτσι, ποια είναι τα οφέλη για την υγεία της αρτόκαρπου αφήνει το σώμα ; Δείτε την πλήρη αναθεώρηση παρακάτω .

 Για να θρέψει το νεφρό
Τα υγιή νεφρά φυσικά όλοι επιθυμούμε , να το κρατήσει υγιές νεφρά , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα της αρτόκαρπου . Το τέχνασμα αποκτήσουν μερικά φύλλα αρτόκαρπου και καθαρίστε το . Μετά από αυτό βράζεται με νερό μέχρι βρασμού . Μπορείτε να πιείτε το νερό βρασμένο φύλλα αρτόκαρπου τακτικά.

Για να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερόλης
Φύλλα αρτόκαρπου επίσης μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης στον οργανισμό , όπως τον τρόπο που κάνει το τσάι με τη λήψη μια χούφτα αποξηραμένα φύλλα αρτόδεντρο , προσθέστε το βραχιόλι στη συνέχεια παρασκευάζεται με ζεστό νερό . Πίνοντας μια καθημερινή βάση .

Για να αντιμετωπίσει με τις καρδιακές παθήσεις
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρτόκαρπου φύλλα φυτικά συστατικά για να βοηθήσουν να ξεπεραστεί καρδιακή νόσο . Η αρπαγή τέχνασμα ένα φύλλα αρτόκαρπου είναι παλιά, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν στο δέντρο . Επειδή τα φύλλα εξακολουθούν να συνδέονται έχουν καλύτερο περιεχόμενο από τα φύλλα που έχουν πέσει . Στη συνέχεια, πλύνετε καλά και να στεγνώσει στον ήλιο για να στεγνώσουν . Μόλις στεγνώσει , πάρτε πέντε φλιτζάνια νερό και βράστε μέχρι η αρτόκαρπου νερό αφήνει το υπόλοιπο μισό . Στη συνέχεια, προσθέστε άλλα πέντε ποτήρια φιλτραρισμένο νερό και πάλι και είναι έτοιμος να πιει βρασμένο νερό μέχρι το αρτόκαρπου .

Εκτός από τα φύλλα αρτόδεντρο , μπορείτε επίσης να πάρετε τα οφέλη των φύλλων soursop για την αντιμετώπιση προβλημάτων μικρές ασθένειες σε σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος . Αν δεν θέλετε να κάνετε περίπλοκη soursop φύλλα βότανο , πωλείται τώρα ευρέως βότανα soursop αφήνει με τη φλούδα mangosteen πρακτική . Μπορεί να είναι χρήσιμο!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar